Select Page

Enodnevno nadstandardno smučanje za učence od 6.do 9.razreda.

ENODNEVNO NADSTANDARDNO SMUČANJE V AVSTRIJI NASSFELD
za učence od 6.do 9.razreda

SMUČIŠČE:   NASSFELD (Mokrine)  Avstrija (Koroška)
DATUM:           SOBOTA, 26.1.2019
ODHOD:           6.45 iz Kranja OŠ Simona Jenka Matična šola
ZBOR:               6.30 pred Matično šolo
POVRATEK:     ob 17.30 do 18.00 uri v Kranj

CENA:            20 oseb          30 oseb
                        42,77€            39,62€                  

Cena vključuje: smučarsko vozovnico, avtobusni prevoz, cestnino in tunel,  smučarskega učitelja, zavarovanje z asistenco.Cene so okvirne, dokončni obračun bo podan po izvedeni aktivnost glede na točno število udeležencev smučanja. Minimalno število prijavljenih je 20 oseb.

Soboto, 26.1.2019 veljajo na omenjenem smučišču posebne- ugodne cene smučarskih vozovnic, ker je ta dan akcijski dan.

PLAČILO: po položnici v mesecu februarju

KER JE SMUČANJE V TUJINI, je obvezno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki je 2,39€/osebo za en dan pri zavarovalnici Triglav (uporaba helikopterja, bolnice, oskrba v bolnici v tujini…), v primeru nezgode ali poškodbe na smučišču. Lahko imate že sklenjeno svoje zavarovanje za asistenco v tujini pri kateri drugi zavarovalnici. To označite na prijavnici.Učenci morajo imeti s seboj dokazilo (kartico) o sklenjenem morebitnem zdravstvenem zavarovanju z asistenco.

Učenci morajo imeti s seboj OSEBNI DOKUMENT (potni list ali osebno izkaznico, zaradi kontrolnega pregleda na meji.

Smučanje bo trajalo 7 ur pod vodstvom smučarskih učiteljev. Vmes bomo naredili odmor za  kosilo ob 12.00 do 13.00 ure. Priporočamo, da imajo učenci s seboj nahrbtnik, v katerem je malica,  in nekaj denarja za topli obrok in pijačo (po želji). Prav tako učenci smučarske čevlje spakirajo v nahrbtnik. Predno se prijavite, PREGLEJTE SMUČARSKO OPREMO, po potrebi naredite servis smuči in pomerite smučarske čevlje.

ZA ZAČETNIKE PROGRAM NI PRIMEREN. Učenci morajo obvladati paralelni zavoj in terensko vožnjo po različno strmih in razgibanih terenih.

OBVEZNA JE UPORABA ČELADE!

Prijavnico izpolnjeno in podpisano vrnite športnemu pedagogu ali razredniku do ponedeljka, 14.1.2019. Starši s podpisom jamčite, da bo vaš otrok na aktivnost prišel z ustrezno opremo in znanjem smučanja ter da boste ustrezen znesek pravočasno plačali.

Prosimo, če se držite omenjenih datumov za prijavo. Morebitne odpovedi od programa morate sporočiti do SREDE, 23.1.2019 vodji programa Duši Jazbec. V primeru kasnejše odpovedi se zaračuna cena dejavnosti z odbitkom cene smučarske vozovnice.

Vodja programa:                                                                            Ravnatelj:
Duša Jazbec                                                                                     RudaPlaninšek