Select Page

Ko smo načrtovali šolsko leto, smo bili prepričani, da bomo lahko organizirali naš tradicionalni novoletni sejem. Ta prav poseben dogodek, ki je postal že naša tradicija, ni pomemben le zaradi zbiranja sredstev za šolski sklad, temveč tudi zato, ker se takrat srečamo, izmenjamo kakšno besedo, si stisnemo roke. Letos dogodka v takšni obliki ne moremo izpeljati, zato smo se odločili, da vam voščimo in obenem zberemo sredstva za šolski sklad nekoliko drugače. Virtualno.

Razredi so v svojem mehurčku posneli voščila, zapeli pesem ali pripravili zabavno točko. Nastal je prekrasen film, ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. Veseli bomo vsakega prispevka, ki ga boste namenili šolskemu skladu.

Čas korone je zaznamoval vsakega od nas, vsakega na svoj način. Družinam, ki jih je epidemija pahnila tudi v finančne težave, bomo z vašo pomočjo lahko pomagali. Hvala vsakemu posebej!

Na koncu pa naj vam zaželimo zdravo, veselo in zadovoljno leto. Vsi ga nestrpno pričakujemo z upanjem, da bo bolj prijazno, kot je bilo letošnje.

Srečno 2022!

OGLED FILMA

PRENOS FILMA